Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 12:27

Μπαράζ εκδηλώσεων διοργανώνει ο ΠΕΣΥΔΑΠ

Mια διαφορετική επένδυση

Ο ΠΕΣΥΔΑΠ στα πλαίσια του ρόλου του ως φορέας προστασίας του περιβάλλοντος και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, επιλέγει στρατηγικά να ακολουθήσει μια διαφορετική επένδυση, εφαρμόζοντας σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης και τόνωσης του ενδιαφέροντος για το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, η περιβαλλοντική εκπαίδευση και η προσέγγιση μαθητών αποτελούν τα συστατικά στοιχεία, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε μια σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΠΕΣΥΔΑΠ.

Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα εργασίας επιστημόνων του Συνδέσμου, που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό, θα επιχειρήσει μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι να εκπαιδεύσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σχετικά με το περιβάλλον και την αναγκαιότητα προστασίας του. Η Ημέρα του Περιβάλλοντος (Τετάρτη 05.6.2013) θα γιορταστεί με τον πρωτότυπο αυτό τρόπο αρχής γενομένης στο άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας στις 11:00 και εν συνεχεία στην πλατεία Βενιζέλου του Δήμου Κορυδαλλού στις 7:30μ.μ., όπου διεξάγονται αντίστοιχα θεματικές εκδηλώσεις.

Η δράση αυτή προετοιμάζει αυριανούς ενεργούς πολίτες.

Σχετικά Άρθρα