Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 12:12

Αντίο σ' ένα φίλο

Δήλωση του Προέδρου του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρη Γουρδομιχάλη: «Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΠΕΣΥΔΑΠ, εκφράζει ομόφωνα τη βαθιά λύπη της για το θάνατο του Αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην Υφυπουργού Εσωτερικών Θανάση Νάκου.

Ο Θανάσης Νάκος στήριξε αποφασιστικά τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και αναπτυξιακές δράσεις του ΠΕΣΥΔΑΠ και υπήρξε σταθερός φίλος του. Έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και ήταν πάντα στη διάθεση του ΠΕΣΥΔΑΠ προκειμένου να συμβάλλει στη λύση τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή θεωρεί υποχρέωσή της να αναφέρει ότι μόνο με την ουσιαστική υποστήριξη του Θανάση Νάκου πραγματοποιήθηκε το μεγάλο έργο της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Σχιστού που περιείχε απόβλητα με αυξημένη ραδιενέργεια και ήταν μόνιμη και ακραία απειλή για το περιβάλλον και την υγεία εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Διοίκησης και των εργαζομένων του Συνδέσμου στην οικογένεια του Θανάση Νάκου και αποφασίζει αντιπροσωπεία της να παρακολουθήσει την κηδεία του και να καταθέσει στεφάνι.