Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 14:51

Η βουλευτής Ν. Γιαννακοπούλου στον ΠΕΣΥΔΑΠ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΠΕΣΥΔΑΠ και του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Πειραιά (ΔΙΚΕΠΑΖ) πραγματοποίησε η βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, συνοδευόμενη από συνεργάτες της.
Την βουλευτή υποδέχτηκε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρ Γουρδομιχάλης, μαζί με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Μ. Ευθυμιάδη και τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Γ. Κατσαντώνη.
Με ευαισθησίες και βαθιά αγάπη για τα ζώα, η κ Γιαννακοπούλου περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του ΔΙΚΕΠΑΖ, συνομίλησε με τους κτηνιάτρους και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις εγκαταστάσεις και τον επαγγελματισμό του προσωπικού.
Υπενθυμίζεται ότι η κ Γιαννακοπούλου έχει διακριθεί για τις συχνές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο αναφορικά με τη διαχείριση και φροντίδα των αδέσποτων ζώων, αποδεικνύοντας ότι προσεγγίζει το όλο ζήτημα με γνώση και συνέπεια, και όχι στα πλαίσια ενός επιδερμικού lifestyle που συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό.
Εκτός από τη δυνατότητα της να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» το επίπεδο φροντίδας, περίθαλψης και διαμονής των φιλοξενούμενων ζώων, μεγάλο μέρος της ενημέρωσης που της έγινε από τον κ Γουρδομιχάλη επικεντρώθηκε και στις δράσεις περιβαλλοντικής και πολιτικής προστασίας που αναπτύσσει ο ΠΕΣΥΔΑΠ σε περιοχές ευθύνης του, ιδιαίτερα στο όρος Αιγάλεω.
Στο τέλος της επίσκεψης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της στο έργο του ΠΕΣΥΔΑΠ, υποσχόμενη κάθε βοήθεια από την πλευρά της εντός και εκτός Βουλής, για την επίλυση μίας σειράς προβλημάτων που της επισήμανε ο κ Γουρδομιχάλης.