Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 11:19

Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη Παναγιώτη Κουρουμπλή στο ΔΙΚΕΠΑΖ

Τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) επισκέφτηκε ο πρώην Υπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής στoν Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Τον Π. Κουρουμπλή υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΕΣΥΔΑΠ ο Πρόεδρος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης και εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων.
Ο Π. Κουρουμπλής συζήτησε με τη Διοίκηση του Συνδέσμου, το κτηνιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη δράση και τα προβλήματα του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων.
Όπως τον ενημέρωσε ο Πρόεδρος, μόνον στην τελευταία πενταετία, 19.000 αδέσποτα ζώα νοσηλευτήκαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ.
Ο Π. Κουρουμπλής μιλώντας στους παρευρισκόμενους τόνισε «Εκφράζω τον θαυμασμό μου για την πρωτοπόρα δράση του ΠΕΣΥΔΑΠ που αφορά στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Ως φιλόζωος ο ίδιος θα κάνω ότι μπορώ για την ενίσχυση και τη βελτίωση του εξοπλισμού του ΔΙΚΕΠΑΖ. Από σήμερα ο ΠΕΣΥΔΑΠ και το ΔΙΚΕΠΑΖ απέκτησαν έναν ακόμα φίλο. Η τεχνογνωσία του ΔΙΚΕΠΑΖ θα πρέπει να γίνει κτήμα όλων των φορέων που ενδιαφέρονται. Θα πρέπει ο ΠΕΣΥΔΑΠ και οι υπόλοιποι φορείς να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για τη βελτίωση και ενίσχυση των υποδομών τους.
Ο Πρόεδρος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης τόνισε: «Εκ μέρους των εργαζομένων και της Διοίκησης του ΠΕΣΥΔΑΠ σας ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την επίσκεψη σας και την υποστήριξή σας στην προσπάθειά μας για τα αδέσποτα ζώα».