Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 16:21

Αναδάσωση στο Όρος Αιγάλεω

Ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) στo πλαίσιο της αισθητικής αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Σχιστού, της αναβάθμισης της ποιότητας του φυσικού περιβάλλοντος και της ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα περιβάλλοντος, διοργανώνει δενδροφύτευση στο Όρος Αιγάλεω. Σημείο συνάντησης δίπλα στην είσοδο των εγκαταστάσεων του ΠΕΣΥΔΑΠ (Λεωφόρος Σχιστού πίσω από το ΒΙΠΑ) την Κυριακή 29.10.2017 και ώρα 10.00 π.μ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενεργοποιηθούν οι πολίτες ώστε να γίνουν εθελοντές και συμμέτοχοι στον αγώνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην περιοχή μας.

Καλούμε όλους, πολίτες και φορείς να αποδείξουν έμπρακτα την περιβαλλοντική τους ευαισθησία, συμμετέχοντας στη δενδροφύτευση της αποκατεστημένης χωματερής. Ας μη μείνουμε, λοιπόν, παθητικοί θεατές και ας αντισταθούμε συλλογικά στις επικίνδυνες διαθέσεις κάποιων ασυνείδητων, στέλνοντας ένα μήνυμα ζωής, ένα μήνυμα οικολογικό, ένα μήνυμα διεκδικητικό. Είναι μια αφορμή να θυμηθούμε ότι πρέπει να αφήσουμε την ανοχή και την αδράνεια στην άκρη, όταν διαπιστώνουμε ότι διακυβεύεται το ίδιο μας το μέλλον. Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.